Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MeowImACat Wind FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
bin Omar passt de bal zonder na te denken. bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim passt de bal met de wreef. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
bin Omar geeft een hoge lob. Mohd Yatim is nu in balbezit. bin Rusa onderschept slim de pass. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Wind FC 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt bin Rusa de bal. Mohd Yatim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Fadim onderschept slim de pass. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Wind FC 2:0

21e minuut.
Mohd Yatim is nu in balbezit. Mohd Yatim geeft de bal voor. bin Omar speelt de bal door. bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Md Tahar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Md Tahar met een sublieme pass. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. Saad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Wind FC 3:0

36e minuut.
Conlon geeft de bal voor. bin Saad rent richting de bal. bin Johar speelt de bal door. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. Saad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeowImACat 30%, Wind FC 70%.
MeowImACat - Wind FC 3:0

56e minuut.
Zahid Amir probeert naar een medespeler te passen. Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Omar met een sublieme pass. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Wind FC 4:0

67e minuut.
Zahid Amir kopt de bal weg. bin Md Tahar rent richting de bal. Jaafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaafar draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Zain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
bin Saad met een snelle inworp. Klungelig pakt bin Fadim de bal. bin Fadim passt de bal zonder na te denken. bin Omar rent richting de bal. bin Omar geeft een lange en hoge pass. Paal! Saad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim passt de bal zonder na te denken. Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rusa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeowImACat 39%, Wind FC 61%.
MeowImACat - Wind FC 4:0