Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palau fc Cristiano Ronaldo CR7 FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Ahmad Rakhli verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad Rakhli geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Mohd Zaini de bal. bin Bashri rent richting de bal. bin Bashri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

24e minuut.
bin Hassani probeert naar een medespeler te passen. bin Bashri rent richting de bal. bin Saleh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, bin Saleh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! bin Saleh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Zainuddin trapt de bal weg van het doel. bin Azizo kopt de bal weg. Daar is bin Tatim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ideris is nu in balbezit. bin Ideris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
palau fc - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:1

42e minuut.
bin Bashri rent richting de bal. bin Mohd Zaini rent richting de bal. bin Mohd Zaini speelt de bal door. Shahril bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahril geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
bin Ma’rup trapt de bal weg van het doel. bin Mohd Ariffin kopt de bal weg. Daar is bin Mat Ail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Rahan is nu in balbezit. bin Rahan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palau fc 64%, Cristiano Ronaldo CR7 FC 36%.
palau fc - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:1

59e minuut.
bin Hassani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ideris is nu in balbezit. bin Ideris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Klungelig pakt bin Rahan de bal. Ahmad Rakhli verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rahan is nu in balbezit. bin Rahan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Shahril zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup is nu in balbezit. bin Ideris onderschept slim de pass. bin Ideris geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
palau fc - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:2

69e minuut.
bin Bashri is nu in balbezit. bin Ma’rup onderschept slim de pass. bin Ideris rent richting de bal. bin Bashri rent richting de bal. bin Bashri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
bin Azizo is nu in balbezit. bin Azizo met een sublieme pass. bin Bashri is nu in balbezit. bin Bashri schiet op doel. Zainuddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
palau fc - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:3

74e minuut.
bin Mohd Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin passt de bal zonder na te denken. Ahmad Rakhli is nu in balbezit. bin Rahan rent richting de bal. bin Rahan schiet op doel. bin Udi bokst de bal weg.

77e minuut.
bin Ma’rup geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shahril zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palau fc 62%, Cristiano Ronaldo CR7 FC 38%.
palau fc - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:3