Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
terjahkuman BEBANGGAI KANAN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
bin Md Tahar rent richting de bal. Abdul Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Rashid met een sublieme pass. Jamaludin is nu in balbezit. Jamaludin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
bin Saiban trapt de bal weg. bin Md Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Tahar onderschept slim de pass. bin Md Tahar speelt de bal door. bin Mahamad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sapiee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Md Tahar is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van bin Abdul Hamid ... Strafschop! bin Md Tahar raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Md Tahar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

36e minuut.
bin Adan geeft een hoge lob. bin Soimpon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Rasdi. bin Soimpon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Che Mata neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. bin Azizan trapt de bal weg van het doel. bin Abdul Hamid kopt de bal weg. bin Che Mata heeft problemen om de bal te vangen. bin Che Mata schiet op doel. bin Saiban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt bin Ma’rup de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: terjahkuman 44%, BEBANGGAI KANAN 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
terjahkuman - BEBANGGAI KANAN 0:0

60e minuut.
Klungelig pakt bin Md Tahar de bal. bin Rasdi geeft een hoge lob. Daar is bin Adenan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamad Lazim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Lazim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
bin Che Mata is nu in balbezit. Jamaludin rent richting de bal. bin Moidony is nu in balbezit. Jamaludin onderschept slim de pass. Jamaludin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
terjahkuman - BEBANGGAI KANAN 1:0

73e minuut.
Abdul Rashid geeft een hoge lob. bin Adan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunusi begaat een overtreding. bin Yunusi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
bin Adan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Adan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Soimpon kopt de bal weg. Daar is bin Azizan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Soimpon rent richting de bal. bin Soimpon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
bin Che Mata rent richting de bal. bin Moidony onderschept slim de pass. bin Moidony geeft een hoge lob. bin Mohamad Lazim rent richting de bal. bin Mohamad Lazim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
bin Ma’rup geeft een lange en hoge pass. bin Adan heeft problemen om de bal te vangen. bin Yunusi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Yunusi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: terjahkuman 51%, BEBANGGAI KANAN 49%.
terjahkuman - BEBANGGAI KANAN 1:0