Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arknights the bosss
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Salaman rent richting de bal. bin Embong is nu in balbezit. Salaman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Embong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arknights 32%, the bosss 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arknights - the bosss 0:0

46e minuut.
bin Lawadin met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Saadin de bal. bin Saadin passt de bal in één keer door. bin Mohamad Nawi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Nawi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Jasri Salleh trapt de bal weg van het doel. bin Abu Samah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Samah passt de bal in één keer door. Mazlan rent richting de bal. Mazlan haalt uit met een fantastische trap. Jasri Salleh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Alwi rent richting de bal. Alwi geeft de bal voor. bin Yunus is nu in balbezit. Mazlan onderschept slim de pass. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arknights - the bosss 1:0

62e minuut.
Makmor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan verovert de bal door een tackle van achteren. Mazlan met een sublieme pass. bin Mat Noor rent richting de bal. bin Mat Noor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khamis met een snelle inworp. bin Mat Noor geeft een hoge lob. Mazlan rent richting de bal. Mazlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arknights - the bosss 2:0

72e minuut.
Jasri Salleh trapt de bal weg van het doel. Khamis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Hasan. bin Hasan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Alwi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Zainal rent richting de bal. bin Zainal speelt de bal door. bin Mat Noor is nu in balbezit. bin Mat Noor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
bin Mohamad Nawi geeft een hoge lob. Mazlan is nu in balbezit. Klungelig pakt bin Mat Noor de bal. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan draait met de bal, schiet en ... Jasri Salleh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jasri Salleh met een sublieme pass. bin Saadin kopt de bal weg. Klungelig pakt Khamis de bal. Khamis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arknights 29%, the bosss 71%.
Arknights - the bosss 2:0