Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cristiano Ronaldo CR7 FC MeowImACat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
bin Fadim rent richting de bal. bin Azizo verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ideris rent richting de bal. bin Bashri rent richting de bal. bin Bashri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hasan met een sublieme pass. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris passt de bal in één keer door. bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bashri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
bin Ithnin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ithnin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ariffin de bal. bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bashri draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Zain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
bin Azizo is nu in balbezit. bin Fadim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Fadim passt de bal met de wreef. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. bin Udi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hasan controleert de bal met de borst. Musa is nu in balbezit. Musa passt de bal met de wreef. bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bashri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ariffin rent richting de bal. Shahril verovert de bal door een tackle van achteren. Shahril passt de bal in één keer door. bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bashri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano Ronaldo CR7 FC 31%, MeowImACat 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cristiano Ronaldo CR7 FC - MeowImACat 0:0

66e minuut.
Ariffin is nu in balbezit. Ariffin geeft de bal voor. bin Saad met een sublieme pass. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
bin Nor geeft de bal voor. Yusuf kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Azizo de bal. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa schiet op doel. bin Udi bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt bin Fadim de bal. bin Ithnin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Fadim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano Ronaldo CR7 FC 46%, MeowImACat 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cristiano Ronaldo CR7 FC - MeowImACat 0:0