Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MeowImACat Cristiano Ronaldo CR7 FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
bin Bashri rent richting de bal. bin Omar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Bashri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Azizo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt bin Bashri de bal. bin Bashri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Tahar rent richting de bal. bin Bashri rent richting de bal. bin Bashri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:1

6e minuut.
bin Mansor met een harde bal richting middenveld. bin Fadim kopt de bal weg. bin Mat Ail heeft problemen om de bal te vangen. Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Alif Alias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Md Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ideris. bin Ideris krijgt een gele kaart.

8e minuut.
bin Man geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Puteh de bal. bin Bashri rent richting de bal. Klungelig pakt bin Bashri de bal. bin Bashri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim speelt de bal door. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. bin Udi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariffin met een snelle inworp. bin Omar heeft problemen om de bal te vangen. bin Ideris rent richting de bal. bin Ideris draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Zain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeowImACat 46%, Cristiano Ronaldo CR7 FC 54%.
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:2

47e minuut.
Klungelig pakt Musa de bal. bin Ithnin met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Omar de bal. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
bin Mansor geeft de bal voor. Inworp. Musa met een snelle inworp. bin Ideris is nu in balbezit. bin Ideris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:3

54e minuut.
bin Ideris met een sublieme pass. Yahaya rent richting de bal. Yahaya probeert naar een medespeler te passen. bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bashri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
bin Mohd Zain trapt de bal weg van het doel. bin Azizo bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizo speelt de bal door. Daar is bin Bashri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Bashri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
bin Mansor kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Ithnin de bal. bin Fadim rent richting de bal. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris met een sublieme pass. bin Bashri rent richting de bal. bin Bashri haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Zain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:4

83e minuut.
bin Mat Ail met een snelle inworp. Klungelig pakt bin Ithnin de bal. bin Ithnin met een sublieme pass. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris geeft een hoge lob. bin Mohd Zain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is bin Puteh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Bashri rent richting de bal. bin Bashri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:5

89e minuut.
bin Mohd Zain trapt de bal weg. bin Ithnin rent richting de bal. bin Ithnin passt de bal zonder na te denken. Musa is nu in balbezit. Musa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeowImACat 54%, Cristiano Ronaldo CR7 FC 46%.
MeowImACat - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:5