Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEBANGGAI KANAN Arknights
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ashaari Shamsuddin heeft problemen om de bal te vangen. Ashaari Shamsuddin passt de bal in één keer door. bin Rasdi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Noor verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Noor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Md Tahar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Md Tahar passt de bal zonder na te denken. Ashaari Shamsuddin rent richting de bal. Ashaari Shamsuddin draait met de bal, schiet en ... bin Haniff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman passt de bal zonder na te denken. Mazlan rent richting de bal. bin Mat Noor is nu in balbezit. bin Mat Noor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEBANGGAI KANAN - Arknights 0:1

21e minuut.
bin Abu Samah rent richting de bal. bin Abu Samah probeert naar een medespeler te passen. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Noor rent richting de bal. bin Mat Noor schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
bin Mat Noor met een sublieme pass. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari passt de bal met de wreef. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BEBANGGAI KANAN - Arknights 0:2

25e minuut.
Ashaari Shamsuddin heeft problemen om de bal te vangen. Ashaari Shamsuddin passt de bal in één keer door. bin Abdullah probeert de bal met de borst te controleren. bin Mat Noor verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Noor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
bin Moidony passt de bal met de wreef. Sapiee bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman begaat een overtreding. Salaman krijgt een gele kaart.

44e minuut.
bin Rasdi onderschept slim de pass. bin Rasdi speelt de bal door. Ashaari Shamsuddin is nu in balbezit. bin Md Tahar is nu in balbezit. bin Md Tahar haalt uit met een fantastische trap. bin Haniff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ashaari Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashaari Shamsuddin haalt uit met een fantastische trap. bin Haniff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BEBANGGAI KANAN - Arknights 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEBANGGAI KANAN 63%, Arknights 37%.
BEBANGGAI KANAN - Arknights 1:2

74e minuut.
Ashaari Shamsuddin rent richting de bal. bin Mohd Yassin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ashaari Shamsuddin. bin Mohd Yassin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Mohd Yassin kan niet meer verder spelen. bin Zainal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEBANGGAI KANAN 54%, Arknights 46%.
BEBANGGAI KANAN - Arknights 1:2