Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MeowImACat terjahkuman
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Ramlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramlan geeft een hoge lob. bin Che Omar rent richting de bal. bin Che Omar haalt uit met een fantastische trap. bin Puteh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MeowImACat - terjahkuman 0:1

12e minuut.
bin Fadim probeert naar een medespeler te passen. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adenan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa onderschept slim de pass. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
bin Tatim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tatim met een sublieme pass. Abdul Rashid geeft een hoge lob. bin Che Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Omar draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Zain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Rashid is nu in balbezit. bin Rusa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
bin Nor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alif Alias komt het veld opgelopen.

35e minuut.
bin Che Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Omar haalt uit met een fantastische trap. bin Mansor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Che Omar is nu in balbezit. bin Che Omar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim speelt de bal door. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MeowImACat - terjahkuman 1:1

38e minuut.
bin Soimpon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim onderschept slim de pass. bin Fadim passt de bal in één keer door. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa draait met de bal, schiet en ... bin Mahamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
bin Md Tahar is nu in balbezit. Abdul Rashid is nu in balbezit. bin Md Tahar begaat een overtreding. bin Md Tahar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeowImACat 68%, terjahkuman 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MeowImACat - terjahkuman 1:1

60e minuut.
Ramlan met een sublieme pass. bin Che Omar is nu in balbezit. bin Md Tahar begaat een overtreding. bin Md Tahar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
bin Fadim onderschept slim de pass. bin Fadim met een sublieme pass. bin Adenan heeft problemen om de bal te vangen. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
bin Mansor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mohd Radzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeowImACat 64%, terjahkuman 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MeowImACat - terjahkuman 1:1