Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palau fc Arknights
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Sabtu speelt de bal door. bin Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamaluddin passt de bal zonder na te denken. bin Mat Noor rent richting de bal. bin Mat Noor draait met de bal, schiet en ... Zainuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
bin Mohd Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Ariffin speelt de bal door. bin Rahan rent richting de bal. bin Rahan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
palau fc - Arknights 1:0

32e minuut.
bin Mat Noor schiet op doel. bin Ma’rup kopt de bal weg. Sabtu probeert de bal aan de voet te houden. Mazlan rent richting de bal. Mazlan haalt uit met een fantastische trap. Zainuddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zahari probeert naar een medespeler te passen. bin Rahan rent richting de bal. bin Rahan haalt uit met een fantastische trap. bin Bidi probeert de bal aan de voet te houden. bin Haniff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
palau fc - Arknights 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palau fc 52%, Arknights 48%.
palau fc - Arknights 2:0

50e minuut.
bin Hassani met de inworp. Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu geeft een hoge lob. bin Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamaluddin haalt uit met een fantastische trap. bin Haniff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Zahari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahari speelt de bal door. bin Rahan is nu in balbezit. bin Mohd Ariffin is nu in balbezit. bin Mohd Ariffin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
bin Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Samah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Samah passt de bal in één keer door. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palau fc 47%, Arknights 53%.
palau fc - Arknights 2:0