Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the bosss Wind FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Makmor rent richting de bal. Zahid Amir onderschept slim de pass. Zahid Amir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Abd Rahman de bal. bin Abd Rahman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
the bosss - Wind FC 0:1

16e minuut.
bin Lawadin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Khairuddin rent richting de bal. bin Lawadin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Lawadin krijgt een gele kaart.

25e minuut.
bin Kassim is nu in balbezit. bin Lawadin is nu in balbezit. bin Shahrum rent richting de bal. bin Shahrum haalt uit met een fantastische trap. Saad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the bosss - Wind FC 1:1

39e minuut.
bin Kassim kan de bal niet met de borst controleren. bin Mohamad Nawi is nu in balbezit. bin Kassim verovert de bal door een tackle van achteren. Jaafar rent richting de bal. Jaafar draait met de bal, schiet en ... Jasri Salleh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the bosss 63%, Wind FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the bosss - Wind FC 1:1

62e minuut.
bin Johar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Abdul Hamidi met de inworp. bin Lawadin rent richting de bal. bin Lawadin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
bin Mohamad Nawi met een snelle inworp. bin Kassim rent richting de bal. bin Lawadin begaat een overtreding. bin Lawadin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
bin Abd Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hasan is nu in balbezit. bin Hasan probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Rahman is nu in balbezit. bin Abd Rahman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the bosss 61%, Wind FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the bosss - Wind FC 1:1