Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vokan Babies abcdewin
Atack Tactiek 3412
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 50.7
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Tryniszewski kopt de bal weg. Tutacak is nu in balbezit. Gallucci verovert de bal door een tackle van achteren. Kolínek rent richting de bal. Kolínek geeft een lange en hoge pass. Cavada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tryniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vokan Babies - abcdewin 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolínek met een snelle inworp. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci onderschept slim de pass. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kolínek speelt de bal door. Sidders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders speelt de bal door. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ... Cavada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ribarevič met een snelle inworp. Brens is nu in balbezit. Brens passt de bal zonder na te denken. Farář rent richting de bal. Farář schiet op doel. Cavada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vokan Babies 71%, abcdewin 29%.
Vokan Babies - abcdewin 0:1

51e minuut.
Troják raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

53e minuut.
Daar is Sidders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidders geeft een lange en hoge pass. Farář rent richting de bal. Farář geeft een lange en hoge pass. Tryniszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kolínek passt de bal in één keer door. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chen. Chen krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sidders passt de bal in één keer door. Brens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tryniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farář is nu in balbezit. Farář geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sidders probeert naar een medespeler te passen. To Kwan rent richting de bal. To Kwan geeft de bal voor. Daar is Tryniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sidders passt de bal in één keer door. Brens is nu in balbezit. Brens passt de bal zonder na te denken. To Kwan rent richting de bal. To Kwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ribarevič met een sublieme pass. Daar is Tryniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tryniszewski probeert naar een medespeler te passen. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kin Wing rent richting de bal. Brens verovert de bal door een tackle van achteren. Brens probeert naar een medespeler te passen. Farář bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hongbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Cavada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vokan Babies - abcdewin 0:2

86e minuut.
Brens passt de bal zonder na te denken. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan passt de bal met de wreef. Farář is nu in balbezit. Farář schiet op doel. Cavada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vokan Babies 70%, abcdewin 30%.
Vokan Babies - abcdewin 0:2