Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Buyern Vokan Babies
Normal Tactiek Atack
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten adequate
very good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Remiś met een sublieme pass. Troják probeert naar een medespeler te passen. Batári rent richting de bal. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batári bereikt de bal nog maar net als eerste. Batári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Buyern - Vokan Babies 0:1

14e minuut.
Carlier onderschept slim de pass. Troják is nu in balbezit. Troják passt de bal met de wreef. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tutacak rent richting de bal. Tutacak passt de bal in één keer door. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vukotić passt de bal in één keer door. Sanpedro probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linowski met een snelle inworp. Troják geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milosteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Sanpedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linowski rent richting de bal. Linowski probeert naar een medespeler te passen. Batári bereikt de bal nog maar net als eerste. Batári draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciuga passt de bal met de wreef. Guyon probeert naar een medespeler te passen. Makrutzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrutzki geeft een hoge lob. Cavada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Buyern 45%, Vokan Babies 55%.
FC Buyern - Vokan Babies 0:1

50e minuut.
Tutacak geeft een lange en hoge pass. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tutacak zal de hoekschop nemen. Remiś kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batári bereikt de bal nog maar net als eerste. Batári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Buyern - Vokan Babies 0:2

53e minuut.
Troják passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Remiś de bal. Batári speelt de bal door. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel. Morda bokst de bal weg.

60e minuut.
Troják geeft een lange en hoge pass. Tutacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutacak probeert naar een medespeler te passen. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Buyern - Vokan Babies 0:3

69e minuut.
Wilczkowski is nu in balbezit. Wilczkowski passt de bal zonder na te denken. Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Batári rent richting de bal. Batári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Milosteanu rent richting de bal. Grozăvescu onderschept slim de pass. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Makrutzki heeft problemen om de bal te vangen. Makrutzki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Buyern 48%, Vokan Babies 52%.
FC Buyern - Vokan Babies 0:3