Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chișinău FC Arsenal sc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Zhonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fung onderschept slim de pass. Hiu Fung speelt de bal door. Kai Cheuk heeft problemen om de bal te vangen. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sze Hon is nu in balbezit. Sze Hon passt de bal in één keer door. Yuet Wang speelt de bal door. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yuet Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Yuet Wang speelt de bal door. Chin Hung speelt de bal door. Kam Man rent richting de bal. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chin Hung met de inworp. Klungelig pakt Wai Tik de bal. Wai Tik haalt uit met een fantastische trap. Kam Man krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Tsz Kwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhonglin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bong Chul onderschept slim de pass. Bong Chul speelt de bal door. Klungelig pakt Zhonglin de bal. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk schiet op doel. Ka Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ka Wai trapt de bal weg van het doel. Sze Hon kopt de bal weg. Wai Yeung heeft problemen om de bal te vangen. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ... Ka Wai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chișinău FC - Arsenal sc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chișinău FC 45%, Arsenal sc 55%.
Chișinău FC - Arsenal sc 0:1

53e minuut.
Kin Wo onderschept slim de pass. Kin Wo geeft de bal voor. Kai Cheuk rent richting de bal. Kai Cheuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Sze Hon de bal. Hiu Fung rent richting de bal. Hiu Fung speelt de bal door. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chișinău FC - Arsenal sc 1:1

70e minuut.
Zhonglin rent richting de bal. Yuet Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Yuet Wang geeft een lange en hoge pass. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hiu Fung geeft een hoge lob. Sze Hon heeft problemen om de bal te vangen. Bong Chul met een sublieme pass. Zhonglin is nu in balbezit. Zhonglin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bong Chul onderschept slim de pass. Bong Chul met een sublieme pass. Wai Kwok rent richting de bal. Kai Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Cheuk draait met de bal, schiet en ... Ka Wai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chișinău FC 66%, Arsenal sc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chișinău FC - Arsenal sc 1:1