Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
timothy7777 Hobbs City
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Hok Yin geeft een hoge lob. Yee Yung kopt de bal weg. Lun Hing is nu in balbezit. Lun Hing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Klungelig pakt Siu Kei de bal. Hiu Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fung passt de bal in één keer door. Kam Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Tai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Hobbs City 0:1

15e minuut.
Hok Yin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chor Fung heeft problemen om de bal te vangen. Chor Fung met een sublieme pass. Hiu Fung rent richting de bal. Hiu Fung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Yiu Fai rent richting de bal. Yee Yung onderschept slim de pass. Yee Yung speelt de bal door. Zhao is nu in balbezit. Zhao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zongjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zongjun trapt de bal weg. Yee Yung kopt de bal weg. Chor Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Tai is nu in balbezit. Kam Tai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lun Hing geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Jevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Tai is nu in balbezit. Kam Tai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Hobbs City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 69%, Hobbs City 31%.
timothy7777 - Hobbs City 0:2

59e minuut.
Chun Wah rent richting de bal. Chun Wah geeft een lange en hoge pass. Siu Kei probeert de bal aan de voet te houden. Yiu Fai is nu in balbezit. Yiu Fai haalt uit met een fantastische trap. Wai Tung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sze Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah onderschept slim de pass. Chun Wah geeft de bal voor. Chor Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chor Fung geeft een lange en hoge pass. Wai Tung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Yung onderschept slim de pass. Yee Yung passt de bal met de wreef. Kam Tai rent richting de bal. Kam Tai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Hobbs City 0:3

80e minuut.
Hok Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Yung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Yung passt de bal met de wreef. Kam Tai rent richting de bal. Kam Tai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hiu Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fung probeert naar een medespeler te passen. Kam Tai is nu in balbezit. Kam Tai draait met de bal, schiet en ... Zongjun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Hobbs City 0:4

90e minuut.
Lun Hing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu Fung rent richting de bal. Hiu Fung geeft de bal voor. Kam Tai is nu in balbezit. Kam Tai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 44%, Hobbs City 56%.
timothy7777 - Hobbs City 0:4