Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tai Po FC Kitchee
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ngo Hin passt de bal met de wreef. Hang Wui is nu in balbezit. Hang Wui geeft een lange en hoge pass. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Shun Him speelt de bal door. Klungelig pakt Kin Man de bal. Kin Man passt de bal in één keer door. Dong is nu in balbezit. Dong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tai Po FC - Kitchee 1:0

33e minuut.
Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ... James heeft problemen om de bal te vangen. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man draait met de bal, schiet en ... Kam Tai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cheuk Wah rent richting de bal. Hang Wui rent richting de bal. Hang Wui probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Wah rent richting de bal. Cheuk Wah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Inworp. Pengfei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wai Lim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Shun Him geeft een hoge lob. Dong is nu in balbezit. Kam Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong verovert de bal door een tackle van achteren. Dong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tai Po FC 35%, Kitchee 65%.
Tai Po FC - Kitchee 1:0

57e minuut.
Deshuai geeft de bal voor. Cheuk Wah met een sublieme pass. Daar is Kam Hing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dong rent richting de bal. Dong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Deshuai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kam On is nu in balbezit. Hang Wui probeert naar een medespeler te passen. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Siu Ming kopt de bal weg. Klungelig pakt Hang Wui de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheuk Wah. Hang Wui moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hang Wui kan niet meer verder spelen. Sze Hon komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Siu Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Ming passt de bal zonder na te denken. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tai Po FC - Kitchee 1:1

86e minuut.
Dong draait met de bal, schiet en ... Cheuk Cheung kopt de bal weg. Klungelig pakt Kam Hing de bal. Dong rent richting de bal. Dong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tai Po FC - Kitchee 2:1

88e minuut.
Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Kiu rent richting de bal. Met opzet legt Cheuk Wah zijn tegenspeler op de grond. Cheuk Wah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tai Po FC 33%, Kitchee 67%.
Tai Po FC - Kitchee 2:1