Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بيبو 321123
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Chun Sing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wing Lok rent richting de bal. Wing Lok passt de bal in één keer door. Ka Chun rent richting de bal. Ka Chun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wing Lok heeft problemen om de bal te vangen. Wing Lok geeft de bal voor. Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sui Hung de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wing Lok neemt de hoekschop. Chi Ho springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Wing Lok de bal. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos geeft een hoge lob. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Quankun kopt de bal weg. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Mo onderschept slim de pass. Chi Ho is nu in balbezit. Chi Ho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
بيبو - 321123 1:0

20e minuut.
Wing Lok probeert naar een medespeler te passen. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang passt de bal met de wreef. Ka Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Chun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tat Mo rent richting de bal. Chun Sing onderschept slim de pass. Chun Sing geeft een lange en hoge pass. Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
بيبو - 321123 2:0

28e minuut.
Hon Wang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kai Tong komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quankun onderschept slim de pass. Quankun geeft de bal voor. Kai Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Tong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Sui Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Alex is nu in balbezit. Wen onderschept slim de pass. Zhonglin rent richting de bal. Wen verovert de bal door een tackle van achteren. Wen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بيبو 39%, 321123 61%.
بيبو - 321123 2:0

49e minuut.
Chi Kui met een harde bal richting middenveld. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun speelt de bal door. Kai Tong rent richting de bal. Kai Tong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zhonglin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingos is nu in balbezit. Chun Sing begaat een overtreding. Chun Sing krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Quankun rent richting de bal. Quankun speelt de bal door. Kai Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Tong schiet op doel. Chi Kui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
بيبو - 321123 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بيبو 50%, 321123 50%.
بيبو - 321123 3:0