Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بيبو HCYJAIME
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Mazaka is nu in balbezit. Mazaka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wen de bal. Chun Shun is nu in balbezit. Chun Shun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lai Hin geeft een hoge lob. Inworp. Wing Kei met de inworp. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wen probeert de bal aan de voet te houden. Hon Ho onderschept slim de pass. Hon Ho speelt de bal door. Chun Shun rent richting de bal. Chun Shun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hon Wang rent richting de bal. King Leung onderschept slim de pass. Quankun speelt de bal door. Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun draait met de bal, schiet en ... Yiu Hung bokst de bal weg.

27e minuut.
Chun Sing onderschept slim de pass. Chun Sing geeft een hoge lob. Ting Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Chun onderschept slim de pass. Ka Chun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kamal geeft een hoge lob. Ngar Yin probeert de bal met de borst te controleren. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun haalt uit met een fantastische trap. Yiu Hung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بيبو 51%, HCYJAIME 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بيبو - HCYJAIME 0:0

50e minuut.
Quankun rent richting de bal. Chun Shun verovert de bal door een tackle van achteren. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun onderschept slim de pass. Chun Shun geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Quankun verovert de bal door een tackle van achteren. Quankun met een sublieme pass. King Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. King Leung passt de bal zonder na te denken. Hon Ho geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
King Leung probeert naar een medespeler te passen. Chi Fung rent richting de bal. Chi Fung passt de bal in één keer door. Chun Shun rent richting de bal. Chun Shun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Quankun speelt de bal door. Ka Chun rent richting de bal. Hon Wang rent richting de bal. Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun speelt de bal door. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بيبو 52%, HCYJAIME 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بيبو - HCYJAIME 0:0