Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
321123 timothy7777
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Alex verovert de bal door een tackle van achteren. Alex passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zhonglin de bal onder controle te krijgen. Haopeng is nu in balbezit. Haopeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zhiyi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sze Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hang Wui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yee Hung. Hang Wui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hang Wui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alex kopt de bal weg. Haopeng rent richting de bal. Haopeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kwong Hang rent richting de bal. Kwong Hang geeft de bal voor. Tat Mo rent richting de bal. Yiu Fai onderschept slim de pass. Yiu Fai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 321123 59%, timothy7777 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
321123 - timothy7777 0:0

54e minuut.
Haopeng is nu in balbezit. Alex rent richting de bal. Haopeng rent richting de bal. Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Alex haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Domingos passt de bal in één keer door. Jevic heeft problemen om de bal te vangen. Haopeng is nu in balbezit. Haopeng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zhiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sze Lung met de inworp. Yiu Fai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Zhiyi geeft een lange en hoge pass. Hok Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin passt de bal zonder na te denken. Haopeng rent richting de bal. Haopeng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 321123 58%, timothy7777 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
321123 - timothy7777 0:0