Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
timothy7777 321123
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chor Fung met een sublieme pass. Daar is Yiu Fai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tat Mo. Tat Mo krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jevic onderschept slim de pass. Alex rent richting de bal. Jevic begaat een overtreding. Alex raakt geblesseerd tijdens het duel. Tat Mo met een snel genomen vrije trap. Zongjun bokst de bal weg.

28e minuut.
Sui Hung is nu in balbezit. Sui Hung probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tat Mo de bal onder controle te krijgen. Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yee Hung speelt de bal door. Chor Fung rent richting de bal. Chor Fung speelt de bal door. Hon Hing is nu in balbezit. Hon Hing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Siu Kei passt de bal zonder na te denken. Chor Fung is nu in balbezit. Tat Mo onderschept slim de pass. Alex rent richting de bal. Alex haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - 321123 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 54%, 321123 46%.
timothy7777 - 321123 0:1

58e minuut.
Alex kopt de bal weg. Daar is Hok Yin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haopeng rent richting de bal. Haopeng draait met de bal, schiet en ... Jevic probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hok Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin geeft een hoge lob. Sui Hung kan de bal niet met de borst controleren. Hon Hing is nu in balbezit. Hon Hing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
timothy7777 - 321123 1:1

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chun Hung zal de hoekschop nemen. Zhonglin kopt de bal weg. Haopeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Haopeng haalt uit met een fantastische trap. Zongjun bokst de bal weg. Klungelig pakt Siu Kei de bal. Haopeng is nu in balbezit. Haopeng draait met de bal, schiet en ... Kwong Hang heeft problemen om de bal te vangen. Zongjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 55%, 321123 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
timothy7777 - 321123 1:1