Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee HCYJAIME
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lai Hin is nu in balbezit. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal zonder na te denken. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hang Wui passt de bal zonder na te denken. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal met de wreef. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hang Wui geeft een hoge lob. Pengfei kopt de bal weg. Cheuk Wah rent richting de bal. Cheuk Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - HCYJAIME 1:0

25e minuut.
Pengfei rent richting de bal. Pengfei geeft een hoge lob. Lai Hin probeert de bal aan de voet te houden. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung rent richting de bal. Moore onderschept slim de pass. Moore geeft een lange en hoge pass. Cheuk Wah springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tsz Yeung is nu in balbezit. Moore onderschept slim de pass. Moore met een sublieme pass. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - HCYJAIME 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee 43%, HCYJAIME 57%.
Kitchee - HCYJAIME 2:0

54e minuut.
Hon Ho geeft een lange en hoge pass. Tsz Yeung kopt de bal weg. Hang Wui kan de bal niet met de borst controleren. Chi Fung rent richting de bal. Chi Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hang Wui kopt de bal weg. King Leung is nu in balbezit. King Leung probeert naar een medespeler te passen. Chun Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - HCYJAIME 2:1

72e minuut.
Ngo Hin passt de bal in één keer door. Cheuk Wah rent richting de bal. King Leung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. King Leung krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Min Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Min Tong passt de bal zonder na te denken. Tsz Yeung rent richting de bal. Min Tong onderschept slim de pass. Min Tong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Min Tong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hang Wui met een sublieme pass. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Min Tong speelt de bal door. Ngo Hin rent richting de bal. Ngo Hin geeft de bal voor. Klungelig pakt Cheuk Wah de bal. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap. Yiu Hung bokst de bal weg.

88e minuut.
Chi Fung is nu in balbezit. Siu Ming onderschept slim de pass. Siu Ming speelt de bal door. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - HCYJAIME 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee 34%, HCYJAIME 66%.
Kitchee - HCYJAIME 3:1