Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بيبو Tai Po FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Kin Man passt de bal in één keer door. Shun Him is nu in balbezit. Shun Him probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Wah rent richting de bal. Cheuk Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
بيبو - Tai Po FC 0:1

43e minuut.
Cheuk Wah passt de bal met de wreef. Kam On bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang begaat een overtreding. Hon Wang krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cheuk Wah rent richting de bal. Cheuk Wah passt de bal zonder na te denken. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang haalt uit met een fantastische trap. Kamal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kin Man neemt de hoekschop. Kam On heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بيبو 54%, Tai Po FC 46%.
بيبو - Tai Po FC 0:1

53e minuut.
Kamal probeert de bal aan de voet te houden. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man met een sublieme pass. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cheuk Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Quankun is nu in balbezit. Met opzet legt Cheuk Wah zijn tegenspeler op de grond. Cheuk Wah krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Chun Sing is nu in balbezit. Shun Him verovert de bal door een tackle van achteren. Shun Him passt de bal zonder na te denken. Yang rent richting de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap. Moore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cheuk Wah zal de hoekschop nemen. Kin Man krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chi Ho is nu in balbezit. Deshuai begaat een overtreding. Chi Ho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ming Yin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wing Chun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ming Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Yin geeft een lange en hoge pass. Cheuk Wah probeert de bal aan de voet te houden. Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Quankun geeft een lange en hoge pass. Ka Chun rent richting de bal. Ka Chun probeert naar een medespeler te passen. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kam On rent richting de bal. Quankun verovert de bal door een tackle van achteren. Quankun geeft de bal voor. Yang rent richting de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بيبو 31%, Tai Po FC 69%.
بيبو - Tai Po FC 0:1