Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
timothy7777 HCYJAIME
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ngar Yin trapt de bal weg van het doel. Chi Fung kopt de bal weg. Mazaka heeft problemen om de bal te vangen. Chun Shun rent richting de bal. Chun Shun schiet op doel. Zongjun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Chi Fung met een sublieme pass. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho speelt de bal door. Chun Shun is nu in balbezit. Chun Shun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mazaka met een sublieme pass. Chi Fung is nu in balbezit. Chi Fung passt de bal met de wreef. Chun Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazaka zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt King Leung de bal. Chun Shun is nu in balbezit. Chun Shun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mazaka verovert de bal door een tackle van achteren. Mazaka passt de bal in één keer door. Kwong Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun onderschept slim de pass. Chun Shun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zongjun trapt de bal weg van het doel. King Leung kopt de bal weg. Kwong Hang rent richting de bal. Chun Shun is nu in balbezit. Chun Shun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tsz Yeung rent richting de bal. Chor Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chor Fung passt de bal met de wreef. Hon Hing rent richting de bal. Hon Hing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 39%, HCYJAIME 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
timothy7777 - HCYJAIME 0:0

52e minuut.
Ting Hei rent richting de bal. Sze Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Lung probeert naar een medespeler te passen. Hon Hing rent richting de bal. Hon Hing draait met de bal, schiet en ... Yiu Hung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - HCYJAIME 1:0

69e minuut.
Siu Kei heeft problemen om de bal te vangen. Chi Fung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siu Kei. Siu Kei krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Siu Kei geeft de bal voor. Sze Lung rent richting de bal. Sze Lung probeert naar een medespeler te passen. Yiu Fai rent richting de bal. Yiu Fai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 37%, HCYJAIME 63%.
timothy7777 - HCYJAIME 1:0