Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee Bernkastel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


19e minuut.
Kam Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fai passt de bal in één keer door. Anthony rent richting de bal. Anthony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - Bernkastel 0:1

31e minuut.
Cheuk Cheung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheuk Wah de bal. Met opzet legt Ngo Hin zijn tegenspeler op de grond. Ngo Hin krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ming Leong rent richting de bal. Siu Ming onderschept slim de pass. Moore probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee - Bernkastel 1:1

39e minuut.
Hang Wui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui passt de bal met de wreef. Geng rent richting de bal. Cheuk Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Wah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cheuk Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Chung Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore begaat een overtreding. Moore krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee 53%, Bernkastel 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kitchee - Bernkastel 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt Tsz Yeung de bal. Pengfei verovert de bal door een tackle van achteren. Pengfei passt de bal met de wreef. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - Bernkastel 2:1

58e minuut.
Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal met de wreef. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cheuk Wah de bal. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ming Leong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yiu Lun komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Min Tong is nu in balbezit. Cheuk Wah is nu in balbezit. Min Tong begaat een overtreding. Min Tong krijgt een gele kaart. Cheuk Wah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Yiu Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Lun speelt de bal door. Cheuk Cheung speelt de bal door. Ching Wang is nu in balbezit. Ching Wang haalt uit met een fantastische trap. Kam Tai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

86e minuut.
Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal met de wreef. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee 42%, Bernkastel 58%.
Kitchee - Bernkastel 2:1