Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
321123 Hobbs City
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Tat Mo onderschept slim de pass. Yee Yung onderschept slim de pass. Yee Yung passt de bal zonder na te denken. Chi Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Chiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Lun Hing speelt de bal door. Hiu Fung rent richting de bal. Hiu Fung passt de bal zonder na te denken. Chi Chiu rent richting de bal. Chi Chiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Domingos is nu in balbezit. Domingos passt de bal in één keer door. Yee Yung is nu in balbezit. Alex verovert de bal door een tackle van achteren. Alex draait met de bal, schiet en ... Wai Tung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yee Yung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui onderschept slim de pass. Hang Wui passt de bal zonder na te denken. Haopeng is nu in balbezit. Haopeng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Yee Yung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Yung passt de bal zonder na te denken. Tat Mo rent richting de bal. Hiu Fung onderschept slim de pass. Hiu Fung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
321123 - Hobbs City 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 321123 49%, Hobbs City 51%.
321123 - Hobbs City 0:1

76e minuut.
Lun Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Lun Hing geeft een hoge lob. Zhonglin heeft problemen om de bal te vangen. Chi Chiu rent richting de bal. Chi Chiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lun Hing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fung haalt uit met een fantastische trap. Sui Hung probeert de bal aan de voet te houden. Chi Kui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chi Chiu rent richting de bal. Chi Chiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
321123 - Hobbs City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 321123 51%, Hobbs City 49%.
321123 - Hobbs City 0:2