Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tai Po FC HCYJAIME
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Yiu Hung trapt de bal weg van het doel. Cheuk Wah kopt de bal weg. Lai Hin is nu in balbezit. Dong onderschept slim de pass. Dong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Tsz Yeung is nu in balbezit. Shun Him onderschept slim de pass. Shun Him passt de bal zonder na te denken. Dong is nu in balbezit. Dong schiet op doel. Yiu Hung bokst de bal weg.

29e minuut.
Tsz Yeung geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ting Hei de bal onder controle te krijgen. Cheuk Wah probeert naar een medespeler te passen. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lai Hin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin Man met een snelle inworp. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tai Po FC - HCYJAIME 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tai Po FC 43%, HCYJAIME 57%.
Tai Po FC - HCYJAIME 1:0

53e minuut.
Kam On is nu in balbezit. Kam On geeft de bal voor. King Leung probeert de bal aan de voet te houden. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kam On kopt de bal weg. Ting Hei is nu in balbezit. Dong begaat een overtreding. Dong krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheuk Wah met een snelle inworp. Shun Him probeert naar een medespeler te passen. Kin Man is nu in balbezit. Kin Man haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hong Kiu speelt de bal door. Cheuk Wah heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Wah met een sublieme pass. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kam On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam On geeft een lange en hoge pass. Cheuk Wah kan de bal niet met de borst controleren. Dong rent richting de bal. Dong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tai Po FC 43%, HCYJAIME 57%.
Tai Po FC - HCYJAIME 1:0