Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee بيبو
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Moore met een sublieme pass. Cheuk Wah is nu in balbezit. Kamal rent richting de bal. Cheuk Wah onderschept slim de pass. Cheuk Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - بيبو 1:0

5e minuut.
Hon Wang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheuk Cheung de bal. Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap. Kam Tai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Cheuk Cheung de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chi Ho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ka Chun krijgt zijn hoofd ertegen. Kam Tai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee - بيبو 1:1

16e minuut.
Hang Wui probeert naar een medespeler te passen. Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing passt de bal in één keer door. Wing Lok heeft problemen om de bal te vangen. Wing Lok geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hang Wui probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Wah rent richting de bal. Kamal speelt de bal door. Daar is Cheuk Wah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Wah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee 63%, بيبو 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kitchee - بيبو 1:1

55e minuut.
Doeltrap. Kam Tai trapt de bal weg van het doel. Wen kopt de bal weg. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang schiet op doel. Kam Tai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee - بيبو 1:2

75e minuut.
Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei geeft een lange en hoge pass. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah schiet op doel. Moore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ngo Hin speelt de bal door. Siu Ming is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quankun. Quankun krijgt een gele kaart. Siu Ming raakt geblesseerd tijdens het duel. Siu Ming zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kamal probeert de bal met de borst te controleren. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee 48%, بيبو 52%.
Kitchee - بيبو 1:2