Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HCYJAIME Hobbs City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Hon Ho geeft een lange en hoge pass. Chi Kwan kopt de bal weg. Chun Shun rent richting de bal. Chun Shun schiet op doel. Wai Tung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HCYJAIME - Hobbs City 1:0

12e minuut.
Chun Wah passt de bal met de wreef. Yee Yung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chun Shun krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hiu Fung rent richting de bal. Hiu Fung schiet op doel. King Leung probeert de bal aan de voet te houden. Chi Chiu is nu in balbezit. Chi Chiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yee Yung onderschept slim de pass. Yee Yung speelt de bal door. Klungelig pakt Ka Sing de bal. Chun Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Shun draait met de bal, schiet en ... Wai Tung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hiu Fung heeft problemen om de bal te vangen. Hiu Fung probeert naar een medespeler te passen. Chi Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Chiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chi Chiu rent richting de bal. Hiu Fung rent richting de bal. Chi Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Chiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ngar Yin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HCYJAIME 47%, Hobbs City 53%.
HCYJAIME - Hobbs City 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Yee Yung de bal. Chi Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yee Yung. Yee Yung krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chi Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chi Fung. Chi Fung krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chun Wah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yee Yung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ngar Yin heeft problemen om de bal te vangen. King Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Chiu onderschept slim de pass. Chi Chiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yiu Hung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Yiu Hung trapt de bal weg. Klungelig pakt Chi Fung de bal. Hiu Fung is nu in balbezit. Hiu Fung draait met de bal, schiet en ... Yiu Hung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chun Wah is nu in balbezit. Chun Wah met een sublieme pass. Chun Shun is nu in balbezit. Chun Shun schiet op doel. Siu Wai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HCYJAIME - Hobbs City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HCYJAIME 64%, Hobbs City 36%.
HCYJAIME - Hobbs City 2:0