Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muangthong asdf_23120@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Tsz Leung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Man Hong komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing probeert naar een medespeler te passen. Tak Him is nu in balbezit. Sai Hung onderschept slim de pass. Sai Hung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hong Shing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Wen probeert naar een medespeler te passen. Man Hong rent richting de bal. Tak Him maakt een afschuwelijke overtreding. Tak Him krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tak Him verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Him met een sublieme pass. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngo Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngo Hin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong - asdf_23120@hotmail.com 1:0

31e minuut.
Tak Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Kit passt de bal zonder na te denken. Hon Ho rent richting de bal. Sai Hung is nu in balbezit. Sai Hung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tak Him rent richting de bal. Tak Him geeft een lange en hoge pass. Chin Pang kopt de bal weg. Sai Hung is nu in balbezit. Sai Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hong Shing met een harde bal richting middenveld. Tak Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Kit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. Hon Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Ho probeert naar een medespeler te passen. Sai Hung is nu in balbezit. Sai Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Muangthong - asdf_23120@hotmail.com 1:1

42e minuut.
Sze Wing heeft problemen om de bal te vangen. Sai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Yau is nu in balbezit. Sai Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Sai Hung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong - asdf_23120@hotmail.com 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong 68%, asdf_23120@hotmail.com 32%.
Muangthong - asdf_23120@hotmail.com 1:2

81e minuut.
Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen is nu in balbezit. Eric onderschept slim de pass. Ngo Hin is nu in balbezit. Ngo Hin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong 57%, asdf_23120@hotmail.com 43%.
Muangthong - asdf_23120@hotmail.com 1:2