Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kin 74746
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Wing Kin geeft de bal voor. Zhao rent richting de bal. Kin Hei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kin Hei moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kin Hei schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Ching Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Leung onderschept slim de pass. Zhao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhao krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Anthony is nu in balbezit. Hon Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Anthony tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anthony krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Wai Hung met een sublieme pass. Chin Hung rent richting de bal. Hing Yu maakt een afschuwelijke overtreding. Hing Yu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hing Yu is nu in balbezit. Chin Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Chin Hung met een sublieme pass. Tsz Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Lung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barney passt de bal in één keer door. Ting Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Hei met een sublieme pass. Tsz Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Lung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wing Kin is nu in balbezit. Wing Kin passt de bal zonder na te denken. Kam Fai rent richting de bal. Tsz Lung onderschept slim de pass. Tsz Lung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kin 41%, 74746 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kin - 74746 0:0

53e minuut.
Kam Fai heeft problemen om de bal te vangen. Ting Hei verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Lung is nu in balbezit. Ting Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Hei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chun Hung speelt de bal door. Kam Leung rent richting de bal. Ching Wang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ching Wang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kin 58%, 74746 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kin - 74746 0:0