Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nmb Tai Po Mei Football Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Koucheng heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Kit probeert naar een medespeler te passen. Tsz Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - Tai Po Mei Football Club 0:1

38e minuut.
Ping Kai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ka Wing met de inworp. Chi Man rent richting de bal. Chi Man draait met de bal, schiet en ... Gang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hon Ho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tsz Chung met de inworp. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nmb 54%, Tai Po Mei Football Club 46%.
nmb - Tai Po Mei Football Club 0:1

48e minuut.
Quankun onderschept slim de pass. Quankun probeert naar een medespeler te passen. Hon Ho rent richting de bal. Wo Yau onderschept slim de pass. Wo Yau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nmb - Tai Po Mei Football Club 1:1

64e minuut.
Siu Chung heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kit rent richting de bal. Wai Kit passt de bal zonder na te denken. Tsz Chun rent richting de bal. Tsz Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - Tai Po Mei Football Club 1:2

87e minuut.
Quankun probeert naar een medespeler te passen. Tsz Chun is nu in balbezit. Tsz Chun probeert naar een medespeler te passen. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit schiet op doel. Hong Lim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit schiet op doel. Hong Lim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - Tai Po Mei Football Club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nmb 61%, Tai Po Mei Football Club 39%.
nmb - Tai Po Mei Football Club 1:3