Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nmb kin
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ting Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee is nu in balbezit. Ting Hei verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Lung is nu in balbezit. Tsz Lung draait met de bal, schiet en ... Hong Lim bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Zhonglin de bal. Wo Yau is nu in balbezit. Zhao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhao krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Wing Kin probeert naar een medespeler te passen. Wo Yau is nu in balbezit. Ching Kwong is nu in balbezit. Wo Yau rent richting de bal. Wo Yau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - kin 1:0

24e minuut.
Ching Kwong geeft een lange en hoge pass. Ting Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Hei passt de bal met de wreef. Tsz Lung is nu in balbezit. Tsz Lung schiet op doel. Hong Lim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yiu Hung is nu in balbezit. Tsz Lung rent richting de bal. Tsz Lung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wo Yau verovert de bal door een tackle van achteren. Zuojun is nu in balbezit. Wo Yau onderschept slim de pass. Wo Yau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - kin 2:0

39e minuut.
Zuojun trapt de bal weg. Klungelig pakt Koucheng de bal. Ting Hei maakt een afschuwelijke overtreding. Ting Hei krijgt een gele kaart. Koucheng raakt geblesseerd tijdens het duel. Koucheng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ching Kwong de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nmb 51%, kin 49%.
nmb - kin 2:0

54e minuut.
Siu Chee speelt de bal door. Wai Hung is nu in balbezit. Wai Hung geeft de bal voor. Tsz Lung is nu in balbezit. Tsz Lung schiet op doel. Hong Lim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

60e minuut.
Zhonglin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhonglin passt de bal zonder na te denken. Tsz Lung rent richting de bal. Ting Hei rent richting de bal. Ting Hei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nmb 50%, kin 50%.
nmb - kin 2:0
nmb

kin