Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
74746 Tai Po Mei Football Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Chun Hung rent richting de bal. Wai Kit onderschept slim de pass. Wai Kit passt de bal in één keer door. Daar is Tsz Chun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Chun haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Quankun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong geeft een hoge lob. Kam Leung heeft problemen om de bal te vangen. Kam Leung draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong geeft de bal voor. Tsz Chun is nu in balbezit. Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ming Leong is nu in balbezit. Eric onderschept slim de pass. Hing Yu is nu in balbezit. Eric verovert de bal door een tackle van achteren. Eric speelt de bal door. Cole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 74746 56%, Tai Po Mei Football Club 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
74746 - Tai Po Mei Football Club 0:0

53e minuut.
Daar is Ping Kai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ji Zhi is nu in balbezit. Kam Leung is nu in balbezit. Kam Leung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 74746 48%, Tai Po Mei Football Club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
74746 - Tai Po Mei Football Club 0:0