Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nmb Rubbish
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Koucheng geeft een lange en hoge pass. Koon Pong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jevic probeert naar een medespeler te passen. Chun Hung is nu in balbezit. Chun Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Hong Lim trapt de bal weg van het doel. Chi Man kopt de bal weg. Eric heeft problemen om de bal te vangen. Wo Yau is nu in balbezit. Wo Yau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Siu Wai kopt de bal weg. Koucheng probeert de bal aan de voet te houden. Chun Hung rent richting de bal. Chun Hung schiet op doel. Hong Lim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - Rubbish 0:1

7e minuut.
Siu Chee speelt de bal door. Koucheng rent richting de bal. Chi Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Jevic rent richting de bal. Jevic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jevic rent richting de bal. Jevic passt de bal zonder na te denken. Chun Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Hung draait met de bal, schiet en ... Hong Lim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - Rubbish 0:2

35e minuut.
Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man maakt een afschuwelijke overtreding. Eric is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wing Hong met een snel genomen vrije trap. Chun Hung is nu in balbezit. Chun Hung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chun Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee begaat een overtreding. Chun Hung raakt geblesseerd tijdens het duel. Wing Hong komt bij de bal en schiet. Yiu Hung kopt de bal weg. Jevic is nu in balbezit. Jevic haalt uit met een fantastische trap. Hong Lim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yuk Chi met een sublieme pass. Koucheng probeert de bal met de borst te controleren. Siu Chee onderschept slim de pass. Ching Wang is nu in balbezit. Ching Wang geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chi Man speelt de bal door. Hok Yuen is nu in balbezit. Wo Yau verovert de bal door een tackle van achteren. Wo Yau schiet op doel. Eric probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ka Wing zal de hoekschop nemen. Yiu Chi probeert naar een medespeler te passen. Sze Ming kopt de bal weg. Klungelig pakt Chi Man de bal. Chi Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nmb - Rubbish 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nmb 54%, Rubbish 46%.
nmb - Rubbish 1:2

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Siu Chee de bal onder controle te krijgen. Jevic is nu in balbezit. Koucheng begaat een overtreding. Koucheng krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Siu Chee rent richting de bal. Siu Chee geeft een lange en hoge pass. Koon Pong kopt de bal weg. Daar is Chi Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Man draait met de bal, schiet en ... Yiu Chi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nmb 58%, Rubbish 42%.
nmb - Rubbish 1:2
nmb