Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubbish nmb
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Siu Chee passt de bal in één keer door. Wo Yau is nu in balbezit. Koon Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wo Yau verovert de bal door een tackle van achteren. Wo Yau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ching Wang met de inworp. Jevic geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chi Lun met een sublieme pass. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong met een sublieme pass. Chun Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubbish 55%, nmb 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubbish - nmb 0:0

49e minuut.
Chi Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Koucheng rent richting de bal. Chi Lun onderschept slim de pass. Jevic is nu in balbezit. Jevic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jevic geeft een hoge lob. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chi Lun zijn tegenspeler op de grond. Chi Lun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Hong Lim trapt de bal weg van het doel. Inworp. Jevic met de inworp. Siu Wai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yuk Chi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chun Hung is nu in balbezit. Chun Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubbish - nmb 1:0

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Jevic de bal onder controle te krijgen. Chun Hung rent richting de bal. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Hung onderschept slim de pass. Chun Hung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Kam Fai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siu Wai met de inworp. Jevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong probeert naar een medespeler te passen. Siu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Wang rent richting de bal. Ching Wang geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubbish 35%, nmb 65%.
Rubbish - nmb 1:0