Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muangthong kin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Wing Kin heeft problemen om de bal te vangen. Ngo Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Ngo Hin probeert naar een medespeler te passen. Eric is nu in balbezit. Eric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ngo Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngo Hin geeft een hoge lob. Tak Him probeert de bal aan de voet te houden. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric schiet op doel. Chi Fan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong - kin 1:0

42e minuut.
Wing Kin speelt de bal door. Tak Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing rent richting de bal. Chin Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Chin Hung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong 45%, kin 55%.
Muangthong - kin 1:0

51e minuut.
Ngo Hin haalt uit met een fantastische trap. Tsz Chun kopt de bal weg. Wing Kin probeert de bal aan de voet te houden. Eric rent richting de bal. Eric draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wing Ho probeert naar een medespeler te passen. Ngo Hin rent richting de bal. Ngo Hin passt de bal met de wreef. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong - kin 2:0

59e minuut.
Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Hung geeft de bal voor. Tak Him kopt de bal weg. Eric heeft problemen om de bal te vangen. Eric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hon Ho geeft een hoge lob. Daar is Wing Kin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Kin probeert naar een medespeler te passen. Tsz Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Lung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ting Hei met een sublieme pass. Hon Ho is nu in balbezit. Met opzet legt Yu Sun zijn tegenspeler op de grond. Yu Sun krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tak Him raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Man Kit komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Ting Hei de bal. Ngo Hin rent richting de bal. Ngo Hin passt de bal zonder na te denken. Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zhao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngo Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Ngo Hin passt de bal met de wreef. Eric rent richting de bal. Eric draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong 55%, kin 45%.
Muangthong - kin 2:0