Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KingCow FC Tai Po Mei Football Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wai Kit heeft problemen om de bal te vangen. Koucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit begaat een overtreding. Wai Kit krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Koucheng verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Yuen met een sublieme pass. Kam Man rent richting de bal. Kam Man schiet op doel. Gang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Eric geeft de bal voor. Hing Yu kopt de bal weg. Klungelig pakt Siu Yuen de bal. Kam Man rent richting de bal. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Quankun rent richting de bal. Quankun geeft een hoge lob. Siu Chee kopt de bal weg. Tsz Chun rent richting de bal. Tsz Chun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingCow FC 48%, Tai Po Mei Football Club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KingCow FC - Tai Po Mei Football Club 0:0

48e minuut.
Koucheng rent richting de bal. Koucheng speelt de bal door. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho schiet op doel. Chi Ho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ka Sing heeft problemen om de bal te vangen. Ka Sing geeft de bal voor. Koucheng is nu in balbezit. Tsz Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Chun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Eric rent richting de bal. Eric geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yang de bal. Ka Ho is nu in balbezit. Ka Ho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chi Ho met een harde bal richting middenveld. Ping Kai kopt de bal weg. Koucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit onderschept slim de pass. Wai Kit haalt uit met een fantastische trap. Chi Ho bokst de bal weg.

88e minuut.
Ting Hei passt de bal met de wreef. Kam Man is nu in balbezit. Hon Ho is nu in balbezit. Kam Man onderschept slim de pass. Kam Man draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gang speelt de bal door. Siu Chee kopt de bal weg. Siu Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Yuen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gang trapt de bal weg. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit met een sublieme pass. Tsz Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Chun haalt uit met een fantastische trap. Chi Ho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hon Ho kopt de bal weg. Ka Ho heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Chun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KingCow FC - Tai Po Mei Football Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingCow FC 54%, Tai Po Mei Football Club 46%.
KingCow FC - Tai Po Mei Football Club 0:1