Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubbish Tai Po Mei Football Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Jevic met een sublieme pass. Chun Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Kit. Wai Kit krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hon Ho is nu in balbezit. Hon Ho passt de bal met de wreef. Ka Ho met een sublieme pass. Tsz Chun is nu in balbezit. Tsz Chun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Hon Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong met een sublieme pass. Chun Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Hung schiet op doel. Gang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ping Kai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hon Ho kopt de bal weg. Wing Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsz Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jevic passt de bal met de wreef. Daar is Ping Kai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Hung is nu in balbezit. Chun Hung schiet op doel. Gang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ka Sing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ching Wang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chun Hung rent richting de bal. Chun Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubbish - Tai Po Mei Football Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubbish 60%, Tai Po Mei Football Club 40%.
Rubbish - Tai Po Mei Football Club 1:0

53e minuut.
Daar is Ping Kai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Hong geeft de bal voor. Klungelig pakt Ka Sing de bal. Chun Hung rent richting de bal. Chun Hung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chi Lun geeft een hoge lob. Ka Sing rent richting de bal. Ka Sing passt de bal zonder na te denken. Tsz Chun is nu in balbezit. Tsz Chun haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yiu Chi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Wing Hong controleert de bal met de borst. Hon Ho rent richting de bal. Hon Ho met een sublieme pass. Tsz Chun rent richting de bal. Tsz Chun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubbish - Tai Po Mei Football Club 1:1

79e minuut.
Yiu Chi trapt de bal weg van het doel. Daar is Jevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevic probeert naar een medespeler te passen. Chun Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ping Kai geeft de bal voor. Inworp. Siu Wai met een snelle inworp. Jevic is nu in balbezit. Jevic geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubbish 47%, Tai Po Mei Football Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubbish - Tai Po Mei Football Club 1:1