Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tai Po Mei Football Club asdf_23120@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Wing Hong geeft de bal voor. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho passt de bal in één keer door. Sai Hung is nu in balbezit. Sai Hung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hon Ho is nu in balbezit. Sai Hung onderschept slim de pass. Sai Hung met een sublieme pass. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho draait met de bal, schiet en ... Gang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

20e minuut.
Tsz Leung geeft een lange en hoge pass. Ping Kai heeft problemen om de bal te vangen. Sai Hung is nu in balbezit. Sai Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tai Po Mei Football Club - asdf_23120@hotmail.com 0:1

22e minuut.
Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah probeert naar een medespeler te passen. Tak Kit is nu in balbezit. Tak Kit geeft een lange en hoge pass. Sai Hung springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ping Kai geeft een hoge lob. Tsz Fung geeft een hoge lob. Sai Hung rent richting de bal. Sai Hung haalt uit met een fantastische trap. Gang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tai Po Mei Football Club - asdf_23120@hotmail.com 0:2

32e minuut.
Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho onderschept slim de pass. Hon Ho passt de bal in één keer door. Sai Hung is nu in balbezit. Sai Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tai Po Mei Football Club - asdf_23120@hotmail.com 0:3

34e minuut.
Quankun probeert naar een medespeler te passen. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit passt de bal zonder na te denken. Tsz Chun rent richting de bal. Tsz Chun haalt uit met een fantastische trap. Qingshan bokst de bal weg.

37e minuut.
Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Pang begaat een overtreding. Hon Ho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hon Ho met een snel genomen vrije trap. Daar is Tsz Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tai Po Mei Football Club - asdf_23120@hotmail.com 1:3

45e minuut.
Sai Hung rent richting de bal. Sai Hung met een sublieme pass. Ping Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tai Po Mei Football Club 64%, asdf_23120@hotmail.com 36%.
Tai Po Mei Football Club - asdf_23120@hotmail.com 1:3

81e minuut.
Daar is Chin Pang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit speelt de bal door. Tsz Chun is nu in balbezit. Tsz Chun haalt uit met een fantastische trap. Qingshan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tai Po Mei Football Club 51%, asdf_23120@hotmail.com 49%.
Tai Po Mei Football Club - asdf_23120@hotmail.com 1:3