Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Bolers haziqpro2
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kamal geeft de bal voor. Julian kopt de bal weg. Kin Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wing geeft een lange en hoge pass. Daar is Ching Shun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Chak King bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ki speelt de bal door. Hei Lok rent richting de bal. Hei Lok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
David passt de bal in één keer door. Kin Wing is nu in balbezit. Kin Wing probeert naar een medespeler te passen. Kwok Chuen rent richting de bal. Kwok Chuen schiet op doel. Kam Fai bokst de bal weg.

33e minuut.
Kin Wing passt de bal in één keer door. Julian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yee Hung. Yee Hung krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Julian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Tong is nu in balbezit. Kin Tong passt de bal in één keer door. Hei Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hei Lok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ka Ki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yiu Man komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bolers 58%, haziqpro2 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Bolers - haziqpro2 0:0

46e minuut.
Yiu Man rent richting de bal. Julian is nu in balbezit. Met opzet legt Yiu Man zijn tegenspeler op de grond. Yiu Man is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

47e minuut.
Sheung Kwai verovert de bal door een tackle van achteren. Sheung Kwai probeert naar een medespeler te passen. Hei Lok is nu in balbezit. Hei Lok haalt uit met een fantastische trap. Pui probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kam Fai speelt de bal door. Chak King heeft problemen om de bal te vangen. Chak King probeert naar een medespeler te passen. Daar is Julian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julian haalt uit met een fantastische trap. Kam Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kam Fai probeert naar een medespeler te passen. Kin Tong kopt de bal weg. Kung Pok is nu in balbezit. Julian onderschept slim de pass. Julian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kwok Chuen is nu in balbezit. Kin Tong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwok Chuen. Kin Tong moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kin Tong kan niet meer verder spelen. Koucheng komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tat Kong passt de bal met de wreef. Emerson Becker is nu in balbezit. Tsz Kwan begaat een overtreding. Tsz Kwan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
David raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yiu Man komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bolers 55%, haziqpro2 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Bolers - haziqpro2 0:0