Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK TEAM JNFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Chi Man is nu in balbezit. Wai Hong is nu in balbezit. Chi Man verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK TEAM - JNFC 0:1

11e minuut.
Ka Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Wai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Man Fai de bal. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK TEAM - JNFC 1:1

12e minuut.
Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ming met een sublieme pass. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim schiet op doel. Ka Wai kopt de bal weg. Jun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daar is Hong Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Lim schiet op doel. Ka Wa kopt de bal weg. Deshuai rent richting de bal. Deshuai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK TEAM - JNFC 2:1

26e minuut.
Ka Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Man Chun onderschept slim de pass. Yiu Hung met een sublieme pass. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ka Chun heeft problemen om de bal te vangen. Hon Hing kopt de bal weg. Hok Yuen speelt de bal door. Chi Man rent richting de bal. Chi Man haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK TEAM - JNFC 2:2

40e minuut.
Ka Chun is nu in balbezit. Ka Chun geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hon Hing neemt de hoekschop. Klungelig pakt Chi Man de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hok Yuen geeft een lange en hoge pass. Hon Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man is nu in balbezit. Chi Man haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK TEAM - JNFC 2:3

44e minuut.
Deshuai heeft problemen om de bal te vangen. Deshuai passt de bal met de wreef. Yiu Hung is nu in balbezit. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK TEAM 33%, JNFC 67%.
SK TEAM - JNFC 2:3

56e minuut.
Ka Chun verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung met een sublieme pass. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hon Hing met een snelle inworp. Hok Yuen is nu in balbezit. Ka Chun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ka Chun krijgt een gele kaart. Hok Yuen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hok Yuen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK TEAM - JNFC 2:4

67e minuut.
Man Fai rent richting de bal. Deshuai is nu in balbezit. Man Fai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deshuai raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siu Ming neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Deshuai kopt de bal weg. Hok Yuen is nu in balbezit. Hok Yuen passt de bal met de wreef. Chi Man rent richting de bal. Chi Man schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wai Hong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nan met een snelle inworp. Daar is Hok Yuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hok Yuen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK TEAM 64%, JNFC 36%.
SK TEAM - JNFC 2:4