Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPER STAR SK TEAM
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Chun Kit is nu in balbezit. Chun Kit met een sublieme pass. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Wing Chun is nu in balbezit. Chun Yip is nu in balbezit. Ka Chun verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun schiet op doel. Paal! Wai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hong geeft een lange en hoge pass. Ting Hei is nu in balbezit. Ting Hei haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai bokst de bal weg.

36e minuut.
Ka Hing geeft een hoge lob. Man Chun is nu in balbezit. Man Chun speelt de bal door. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPER STAR 51%, SK TEAM 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUPER STAR - SK TEAM 0:0

48e minuut.
Cheuk Wah is nu in balbezit. Chun Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Kit speelt de bal door. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ting Hei kan de bal niet met de borst controleren. Ting Hei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chun Yip de bal. Wing Chun rent richting de bal. Wing Chun draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Hung is nu in balbezit. Chin Hung passt de bal met de wreef. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap. Kwun Yin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Tat Kong kopt de bal weg. Klungelig pakt Hon Wang de bal. Chin Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPER STAR 62%, SK TEAM 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUPER STAR - SK TEAM 0:0