Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea is the best Athletic Bolers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Kamal geeft een lange en hoge pass. Kwok Chuen is nu in balbezit. Julian is nu in balbezit. Julian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ka Hing geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haopeng met de inworp. Kin Tong rent richting de bal. Kin Tong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kwun Yin met een snelle inworp. Tsz Chung kan de bal niet met de borst controleren. Tsz Chung met een sublieme pass. Chun Wai rent richting de bal. Chun Wai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Chun Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Hing rent richting de bal. Chun Wai onderschept slim de pass. Chun Wai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kwok Chuen rent richting de bal. Liyu onderschept slim de pass. Liyu met een sublieme pass. Kin Tong rent richting de bal. Kin Tong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea is the best 52%, Athletic Bolers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chelsea is the best - Athletic Bolers 0:0

53e minuut.
Ka Hing is nu in balbezit. Ka Hing met een sublieme pass. Kwok Chuen is nu in balbezit. Daar is Julian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Emerson Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson Becker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Julian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Julian onderschept slim de pass. Kwok Chuen rent richting de bal. Kwok Chuen draait met de bal, schiet en ... Qingshan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tsz Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Chuen onderschept slim de pass. Julian rent richting de bal. Julian schiet op doel. Shun Him probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Emerson Becker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ka Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Hing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Kin Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kai Yeung zijn tegenspeler op de grond. Kai Yeung krijgt een gele kaart. Kin Wing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Julian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Daar is Ching Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David is nu in balbezit. David geeft een hoge lob. Kwok Chuen springt en kopt de bal. Qingshan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea is the best 58%, Athletic Bolers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chelsea is the best - Athletic Bolers 0:0