Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK TEAM timon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Sze Ho met een sublieme pass. Siu Chung kopt de bal weg. Klungelig pakt Ka Chun de bal. Wai Leung rent richting de bal. Wai Leung draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ka Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ho met een sublieme pass. Wai Leung rent richting de bal. Wai Leung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Siu Ming probeert naar een medespeler te passen. Chun Kit rent richting de bal. Chun Kit speelt de bal door. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Siu Chung rent richting de bal. Ka Chun verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Chun speelt de bal door. Wai Leung rent richting de bal. Wai Leung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK TEAM - timon 0:1

33e minuut.
Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ming speelt de bal door. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... Sze Ho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK TEAM 38%, timon 62%.
SK TEAM - timon 0:1

49e minuut.
Daar is Chun Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gang rent richting de bal. Gang geeft de bal voor. Chun Kit is nu in balbezit. Chun Kit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Siu Ming is nu in balbezit. Siu Ming geeft de bal voor. Hok Yuen heeft problemen om de bal te vangen. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... Sze Ho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chun Kit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ka Chun rent richting de bal. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim schiet op doel. Hok Yuen probeert de bal aan de voet te houden. Sze Ho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ho speelt de bal door. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK TEAM - timon 1:1

83e minuut.
Ka Ho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siu Yuen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK TEAM 43%, timon 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK TEAM - timon 1:1