Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JNFC WAI UT
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Man Fai passt de bal met de wreef. Hok Yuen is nu in balbezit. Hok Yuen met een sublieme pass. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - WAI UT 1:0

11e minuut.
Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung passt de bal met de wreef. Chi Man is nu in balbezit. Hok Yuen rent richting de bal. Hok Yuen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - WAI UT 2:0

33e minuut.
Julian is nu in balbezit. Yiu Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Hung geeft de bal voor. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Bo geeft de bal voor. Inworp. Nan met de inworp. Hok Yuen is nu in balbezit. Hok Yuen schiet op doel. Tsz Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - WAI UT 3:0

43e minuut.
Kai Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Chung geeft de bal voor. Bo rent richting de bal. Chi Man onderschept slim de pass. Chi Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - WAI UT 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JNFC 41%, WAI UT 59%.
JNFC - WAI UT 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Kimchua de bal. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung geeft de bal voor. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man haalt uit met een fantastische trap. Tsz Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Tak Him, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tak Him draait met de bal, schiet en ... Daar is Ka Wa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lun Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Lun Hing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - WAI UT 4:1

84e minuut.
Ka Wai met een sublieme pass. Hok Yuen rent richting de bal. Hok Yuen speelt de bal door. Chi Man rent richting de bal. Chi Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - WAI UT 5:1

87e minuut.
Chi Kwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan met een sublieme pass. Chi Man heeft problemen om de bal te vangen. Chi Man schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yiu Hung passt de bal zonder na te denken. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit geeft een hoge lob. Ka Wa kan de bal niet met de borst controleren. Ka Wa met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JNFC 51%, WAI UT 49%.
JNFC - WAI UT 5:1