Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK TEAM chelsea is the best
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Kin Tong schiet op doel. Daar is Changzhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Yiu speelt de bal door. Chun Wai is nu in balbezit. Chun Wai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chin Hung rent richting de bal. Tsz Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Chung speelt de bal door. Kin Tong is nu in balbezit. Kin Tong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Wai Hong trapt de bal weg van het doel. Chun Kit kopt de bal weg. Klungelig pakt Ka Chun de bal. Chin Hung is nu in balbezit. Chin Hung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ka Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Tong met een sublieme pass. Chun Wai rent richting de bal. Chun Wai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Man Chun verovert de bal door een tackle van achteren. Man Chun probeert naar een medespeler te passen. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shun Him de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Daar is Ching Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim onderschept slim de pass. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... Qingshan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ka Hing geeft een hoge lob. Inworp. Haopeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kin Tong rent richting de bal. Kin Tong haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai bokst de bal weg.

42e minuut.
Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu speelt de bal door. Chun Wai is nu in balbezit. Chun Wai haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK TEAM - chelsea is the best 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK TEAM 58%, chelsea is the best 42%.
SK TEAM - chelsea is the best 0:1

58e minuut.
Chin Hung rent richting de bal. Chin Hung draait met de bal, schiet en ... Man Chun is nu in balbezit. Man Chun haalt uit met een fantastische trap. Liyu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK TEAM - chelsea is the best 1:1

64e minuut.
Changzhi rent richting de bal. Chi Yiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Yiu probeert naar een medespeler te passen. Chun Wai is nu in balbezit. Chun Wai schiet op doel. Hiu Fai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SK TEAM - chelsea is the best 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK TEAM 43%, chelsea is the best 57%.
SK TEAM - chelsea is the best 1:2