Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Bolers timon
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gang rent richting de bal. Ka Hing onderschept slim de pass. Ka Hing met een sublieme pass. Kwok Chuen rent richting de bal. Kwok Chuen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gang is nu in balbezit. Julian verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok Chuen rent richting de bal. Julian rent richting de bal. Julian draait met de bal, schiet en ... Sze Ho bokst de bal weg.

9e minuut.
Emerson Becker is nu in balbezit. Emerson Becker speelt de bal door. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Julian bereikt de bal nog maar net als eerste. Julian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Siu Chung is nu in balbezit. Julian onderschept slim de pass. Siu Chung is nu in balbezit. Julian verovert de bal door een tackle van achteren. Julian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Julian verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chun Yip. Chun Yip krijgt een gele kaart. Kwok Chuen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ka Hing komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Chak King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Kit rent richting de bal. Chun Kit passt de bal met de wreef. Wai Leung is nu in balbezit. Wai Leung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Siu Chung probeert de bal met de borst te controleren. Julian rent richting de bal. Julian speelt de bal door. Kwok Chuen rent richting de bal. Kwok Chuen draait met de bal, schiet en ... Sze Ho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bolers - timon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bolers 44%, timon 56%.
Athletic Bolers - timon 1:0

56e minuut.
Daar is Chun Yip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Yip geeft de bal voor. Klungelig pakt Julian de bal. Kwok Chuen is nu in balbezit. Kwok Chuen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ka Hing geeft een lange en hoge pass. Kwok Chuen rent richting de bal. Chun Yip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwok Chuen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kin Wing met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gang speelt de bal door. Julian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chung rent richting de bal. Julian verovert de bal door een tackle van achteren. Julian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Emerson Becker met een sublieme pass. Daar is Julian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Julian is nu in balbezit. Julian schiet op doel. Sze Ho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bolers - timon 2:0

78e minuut.
Klungelig pakt Chak King de bal. Chun Kit is nu in balbezit. Chun Kit passt de bal zonder na te denken. Ching Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Wang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chak King is nu in balbezit. Chun Kit rent richting de bal. Chun Kit passt de bal met de wreef. Wai Leung is nu in balbezit. Wai Leung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bolers 34%, timon 66%.
Athletic Bolers - timon 2:0