Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPER STAR JNFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hok Yuen passt de bal met de wreef. Zhonglin rent richting de bal. Zhonglin geeft de bal voor. Wing Chun is nu in balbezit. Wing Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPER STAR - JNFC 1:0

7e minuut.
Ka Wai rent richting de bal. Wai Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Kit passt de bal met de wreef. Wing Chun is nu in balbezit. Wing Chun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yiu Cheuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung passt de bal in één keer door. Chi Man is nu in balbezit. Chi Man draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chi Man rent richting de bal. Chi Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SUPER STAR - JNFC 1:1

22e minuut.
Wai Kit probeert de bal met de borst te controleren. Hon Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Hing geeft een lange en hoge pass. Chi Man is nu in balbezit. Chi Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPER STAR - JNFC 1:2

35e minuut.
Wing Chun rent richting de bal. Ka Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Wa geeft een lange en hoge pass. Chi Man is nu in balbezit. Chi Man schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kai Chung geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiu Cheuk met een snelle inworp. Pei Tak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pei Tak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPER STAR 44%, JNFC 56%.
SUPER STAR - JNFC 1:2

65e minuut.
Tat Kong rent richting de bal. Hon Wang rent richting de bal. Met opzet legt Hok Yuen zijn tegenspeler op de grond. Hok Yuen krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pei Tak passt de bal met de wreef. Hok Yuen speelt de bal door. Chi Man rent richting de bal. Chi Man haalt uit met een fantastische trap. Zhonglin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hon Hing zal de hoekschop nemen. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man schiet op doel. Kwun Yin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Zhonglin geeft de bal voor. Ka Wai rent richting de bal. Wai Kit begaat een overtreding. Wai Kit krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ting Hei probeert naar een medespeler te passen. Wing Chun is nu in balbezit. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun onderschept slim de pass. Wing Chun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPER STAR 47%, JNFC 53%.
SUPER STAR - JNFC 1:2