Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haziqpro2 WAI UT
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Yat Hoi rent richting de bal. Ka Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ki speelt de bal door. Daar is Hei Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hei Lok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haziqpro2 - WAI UT 1:0

20e minuut.
Wai Hong onderschept slim de pass. Wai Hong met een sublieme pass. Tak Him is nu in balbezit. Lun Hing is nu in balbezit. Lun Hing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Chi Kwan met een snelle inworp. Yat Hoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yat Hoi passt de bal met de wreef. Sheung Kwai rent richting de bal. Sheung Kwai geeft een lange en hoge pass. Tsz Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ka Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Kwan is nu in balbezit. Chi Kwan geeft een hoge lob. Tak Him is nu in balbezit. Tak Him geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haziqpro2 - WAI UT 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haziqpro2 52%, WAI UT 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haziqpro2 - WAI UT 1:1

51e minuut.
Inworp. Cheuk Wing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ka Ki is nu in balbezit. Ka Ki geeft de bal voor. Chun Wai probeert de bal aan de voet te houden. Tsz Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wai Yeung heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
haziqpro2 - WAI UT 2:1

56e minuut.
Ngo Hin rent richting de bal. Ngo Hin geeft de bal voor. Chun Wai geeft een hoge lob. Tak Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Him schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haziqpro2 - WAI UT 2:2

61e minuut.
Tsz Kwan geeft een hoge lob. Ka Ki kopt de bal weg. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hei Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Hei Lok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yee Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung met een sublieme pass. Chi Kwan met een sublieme pass. Lun Hing is nu in balbezit. Lun Hing probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kam Fai trapt de bal weg. Cheuk Wing rent richting de bal. Wing Kit begaat een overtreding. Wing Kit krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haziqpro2 47%, WAI UT 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haziqpro2 - WAI UT 2:2