Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghcfkj Kitchee Burst
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Hung met een sublieme pass. Haopeng is nu in balbezit. Haopeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ko Kiu onderschept slim de pass. Hok Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ko Kiu onderschept slim de pass. Haopeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Haopeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chun Wah is nu in balbezit. Chun Wah geeft een hoge lob. Chung Ting probeert de bal aan de voet te houden. Man Ho rent richting de bal. Man Ho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hok Yin rent richting de bal. Ko Kiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ko Kiu passt de bal in één keer door. Haopeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Haopeng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wen met de inworp. Klungelig pakt Yue Hung de bal. Yue Hung speelt de bal door. Daar is Man Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Man Ho schiet op doel. Sebastian David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghcfkj 46%, Kitchee Burst 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghcfkj - Kitchee Burst 0:0

54e minuut.
Daar is Lai Hin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Leung onderschept slim de pass. Kam Leung met een sublieme pass. Wai Hung rent richting de bal. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Hong Lam geeft een lange en hoge pass. Wing Lok is nu in balbezit. Song onderschept slim de pass. Haopeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Haopeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Haopeng rent richting de bal. Haopeng passt de bal in één keer door. Wai Hung rent richting de bal. Haopeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Haopeng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Man Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Ting onderschept slim de pass. Chung Ting probeert naar een medespeler te passen. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung schiet op doel. On Cho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghcfkj 70%, Kitchee Burst 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghcfkj - Kitchee Burst 0:0