Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
猩戰聯盟 ghcfkj
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 13.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bin met een sublieme pass. Tsz Kwan is nu in balbezit. Wing Hong onderschept slim de pass. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap. On Cho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hong Lam geeft een lange en hoge pass. Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Godfred probeert naar een medespeler te passen. Man Ho is nu in balbezit. Chi Yung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ho onderschept slim de pass. Man Ho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wing Hong probeert naar een medespeler te passen. Kam Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fung passt de bal in één keer door. Chi Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hok Yin is nu in balbezit. Chi Wing onderschept slim de pass. Chi Wing speelt de bal door. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Yuchen speelt de bal door. Klungelig pakt Wing Hong de bal. Chi Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing schiet op doel. Tsz Kwan kopt de bal weg. On Cho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
猩戰聯盟 - ghcfkj 1:0

19e minuut.
Yuchen onderschept slim de pass. Yuchen met een sublieme pass. Chi Wing is nu in balbezit. Chi Wing draait met de bal, schiet en ... On Cho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
猩戰聯盟 - ghcfkj 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 猩戰聯盟 20%, ghcfkj 80%.
猩戰聯盟 - ghcfkj 2:0

57e minuut.
Chi Wing haalt uit met een fantastische trap. Tsz Kwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, King Leung zal de hoekschop nemen. Tsz Kwan probeert de bal met de borst te controleren. On Cho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Wing Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
猩戰聯盟 - ghcfkj 3:0

61e minuut.
Hon Pan rent richting de bal. Chi Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing passt de bal in één keer door. Kam Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fung geeft een lange en hoge pass. On Cho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hong Lam rent richting de bal. King Leung onderschept slim de pass. King Leung passt de bal zonder na te denken. Chi Wing rent richting de bal. Chi Wing geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 猩戰聯盟 38%, ghcfkj 62%.
猩戰聯盟 - ghcfkj 3:0